PILSNER URQUELL HCP Tour 2023 - konečné výsledky

V turnaji 24.10.23 vyhrál Jan Dubišár, druhý byl Pavel Mach a třetí Víťa Novák. Body za Nearest to pin si neodnesl nikdo, za Longest drive je získala Ivana Dubišárová. Letošní Pilsner Urquell je u svého konce.

100% slevu na roční členský příspěvek pro rok 2024 si vyhrál Jan Dubišár, 8 bodů před svým bratrem Pavlem Dubišárem. Třetí místo a 30% slevu na roční členský příspěvek si uhrát Přemek Tupý. Celkové konečné výsledky naleznete zde.

A jak jsme v roce 2023 hráli?

I letos plánujeme za podpory hlavního plzeňského partnera uspořádat 42 odpoledních miniturnajů. Základní formát zůstává stejný včetně letních podvečerních pátků od června (16.6.) do září (1.9.). Jako loni jsou začátky úterních turnajů od 16:00, na podzim pak dříve kvůli zkracování dnů. Pátky budou začínat od 17:00.

První tři v pořadí z každého turnaje získávají produkty Pilsner Urquell a zároveň nové golfové míčky (1. místo – 5 míčků, 2. místo – 3 míčky, 3. místo – 1 míček). Startovné zůstává pouhých 150 Kč (+ případné 300 Kč zvýhodněné greenfee) a obsahuje neomezené množství vody do vlastní lahve a svačinu (ovoce nebo sušenka).

Celoroční pořadí Pilsner Urquell HCP Tour má tyto pravidla:

  • Vítěze celé tour vyhlašujeme dle zisku STB bodů, kdy počítáme 10 nejlepších výsledků dosažených během sezóny (42 turnajů), ostatní výsledky se škrtají. 
  • Každé 1. úterý v měsíci se bude zisk STB bodů násobit koeficientem 1,3 (zaokrohlujeme na celé STB body).
  • Body navíc můžete získat díky vloženým soutěžím:
    • Za Nearest to pin na 2. jamce obdržíte body takto: nejblíže jamce - 3 body, 2. nejbližší - 2 body, 3. nejbližší - 1 bod!
      • Míček lze zařadit do této soutěže, pokud leží na greenu nebo se ho alespoň minimální částí dotýká. Pro účel této soutěže nelze uznat míček odpálený ze zelených odpališť.
    • Za Longest drive na 8. jamce (jamky se mohou v průběhu roku střídat) vítěz dostane 2 body!
      • Míček lze zařadit do této soutěže, pokud leží na fairwayi dané jamky. Pro účely této soutěže nejsou odpaliště nebo průchod považovány za fairway. Pro účel této soutěže nelze uznat míček odpálený ze zelených odpališť.
    • Vítězové těchto soutěží obdrží bonifikaci za každý turnaj do celkového hodnocení, a to i v případě, že výsledek daného turnaje nakonec škrtají. Pokud turnaj nedokončí, bonifikaci neobdrží. Vložené soutěže jsou pro muže a ženy společné.
  • V případě rovnosti bodů na prvních třech místech v celkovém pořadí po posledním turnaji v sezóně, rozhoduje rozstřel (opakovaný) na 1. jamce v den konání posledního turnaje sezóny! 

A ceny pro celkové vítěze:

  1. 100% sleva na roční členský příspěvek na rok 2024 nebo hrací karta do Hořehled pro nečlena
  2. 50% sleva na roční členský příspěvek 2024 nebo voucher na 10 her pro nečlena
  3. 30% sleva na roční členský příspěvek 2024 nebo voucher na 5 her pro nečlena

Děkujeme partnerům a těšíme se na shledání na některém z našich turnajů!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle