20. narozeniny Golf Clubu Hořehledy

Když mi bylo 20, věděl jsem o životě prd. Ono tedy ne že by se to o těch 18 let později nějak významně změnilo. Ale byl jsem plný energie, nadšení a touhy v životě něco dokázat. Nic mne nemohlo od mých snů a plánů odtrhnout.

A naše hořehledské hřiště a klub vnímám hodně podobně. V kontextu golfové historie jsou to pořád vlastně holátka, co sotva vykoukla na svět. Ale mají parádně nakročeno. Moc dobře ví, kam míří a co je potřeba pro zářnou budoucnost udělat.

Proto bych moc rád našemu golfovému ráji pod Brdy dopřál ty nejkrásnější narozeniny a šťavnatě zeleně nakrojil dalších 20, 30, 50, 100,… let. A k tomu potřebuji pomoc Vás – našich úžasných členů klubu!

Na 15. července 2023 jsme proto naplánovali velkolepou oslavu 20. narozenin Golf Clubu Hořehledy, na kterou vás srdečně zvu. 

Akce je určena pouze pro členy klubu (a jejich rodiny) a je zcela zdarma, po celý den bude k dispozici dobré jídlo (snídaně, grilované maso a večerní raut) i pití (pivo, víno, voda). Abychom vše organizačně zvládli naplánovat, rozdělili jsme den do 3 bloků, na které je z vaší strany nutné se přihlásit. Pokud např. víte, že tu chcete být jen na turnaj, přihlásíte se jen na něj. Pokud tu chcete být celý den (což samozřejmě chceme nejvíce), přihlásíte se na všechny akce.

10:00 – 15:00 Narozeninový sixsome na 9 jamek  - přihlášení zde

Od 10:00 do 11:00 čeká na účastníky turnaje poctivá snídaně (párky, vajíčka, zeleninka, lívanečky,…). V 11:00 zahájíme CANONEM turnaj týmových trojic (ty buď sami sestavíte nebo je poskládáme z volných hráčů) formátem foursome (způsob hry popsaný zde). Po hřišti budou rozmístěny různé úkoly, které hráči budou plnit. Od 14:00 bude v prostoru recepce už připraveno grilované maso a po obědě turnaj vyhlásíme.

15:30 – 17:30 Pokus o rychlostní rekord obehrání hřiště – přihlášení zde 

Až nám trochu slehne, pokusíme se vytvořit český rekord v obehrání 9ti jamek golfového hřiště a možná překonat ten, který je již stanoven na 18 jamek na semilském golfovém hřišti. Všichni zájemci se strategicky rozmístí po celém hřišti a zkusíme v co nejkratším čase a na co nejmenší počet ran odehrát míč z 1. odpaliště do 9. (18.) jamky. Jak takový pokus vypadá ve světovém formátu si můžete v podobě hraní na jedné jamce prohlédnout zde.

Pokusu se bude účastnit komisař agentury Dobrý den a v případě úspěchu tak budeme zaznamenáni do oficiální databáze českých rekordů.

V čase kolem 17:00 bude prezidentem Golf Clubu Hořehledy Mgr. Karlem Čelikovským, LL.M., pronesen slavnostní proslov a přípitek. Poté bude následovat volná zábava.

18:00 - ??? Večerní zábava v restauraci Pod Kokšínem – přihlášení zde 

Až nám na terase recepce začne být zima a dojíme všechno z grilu, přesuneme se na raut a tanečky do restaurace Pod Kokšínem, kde oslavu narozenin řádně zakončíme. Těšit se můžete na hudební doprovod a jedno půlnoční překvapení. V případě zájmu o přespání v našem hotelu neváhejte s rezervací.

Budeme skutečně potěšeni, pokud se rozhodnete společně s námi oslavit jubileum areálu, který je naší srdeční záležitostí. Dvacet let zde vytváříme rodinnou atmosféru a jako rodina chceme i slavit. Kapacita akce je z logistických důvodů omezena, neváhejte tak s přihlášením.

Těšíme se na vás!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle