Nestor Tour 2024 - průběžné výsledky

První turnaj letošní seniorské sezóny vyzkoušel odhodlání a vytrvalost svých účastníků. Poctivý déšť se se startem změnil v chumelenici a nárazový vítr. Všichni hráči ale své výsledky donesli až do klubovny. Turnaj ovládla Marta Jirsová, druhý byl Vašek Zeman a třetí Víťa Novák.

Průběžné pořadí nové tour můžete sledovat zde.

A jak hrajeme?

Nová hořehledská série turnajů na 9 jamek pro hráče věkové kategorie 55+, navíc bez platby startovného. Poznejte nové spoluhráče a hrajte o to nejdůležitější - zábavu, zážitky a radost ze hry!

Tour se hraje dle následujících pravidel:

  • Turnajový kalendář: 25. dubna, 23. května, 27. června, 25. července, 22. srpna, 26. září a 17. října (finále), vždy od 10:00.
  • Hraje se v jedné kategorii na stablefordové body = lze hrát z jakéhokoli odpaliště (je potřeba nahlásit před startem). Jako výchozí jsou nastavena odpaliště žlutá pro pány a červená pro dámy, lze ale využít i zelená.
  • Do celkového pořadí se počítá 5 nejlepších výsledků z odehraných turnajů. Při finále 17. října se bodový zisk násobí koeficientem 1,3.
  • Startovné se neplatí, případné fee pro nečleny je 300 Kč.
  • Soutěž je určena pro hráče věkové kategorie 55 a starší. Rozhodující pro účast je věk, kterého v roce 2024 dosáhnete.
  • Vítězové jednotlivých turnajů nezískávají žádné ocenění.
  • Pro celkové vítěze je na prvních 3 místech připraven pohár a drobná odměna. V případě rovnosti bodů se v den finále hraje opakovaný rozstřel na rány na 1. jamce.

Kontaktní osobou a organizátorem celé tour je z pověření PilsnerGolf Resortu Hořehledy dlouholetý člen Vašek Zeman (603 430 139, vaclav.zem@seznam.cz).

Těšíme se na hru!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle