Ryder Cup 2023

Asi není potřeba představovat jednu z největších golfových událostí, která každé dva roky střídavě navštěvuje USA a Evropu. V roce 2023 bude Ryder Cup hostit Itálie a rád bych pro členy Golf Clubu Hořehledy, i další zájemce, zorganizoval hromadný zájezd.

Turnaj na konci září 2023 hostí hřiště Marco Simone Golf Club, které je 50 km od letiště v Římě nebo 1 300 km (13 h cesty) z Prahy.

Přestože je akce vzdálena cca 2 roky, považuji za rozumné se začít připravovat již nyní, protože zájem bude obrovský. Stejně tak nepochybuji o tom, že celá řada světových, evropských i českých cestovních agentur a kanceláří bude návštěvu akce nabízet a to ve spoustě různých variant a možná se tak ukáže, že bude zajímavější/ jednoduší/ levnější využít služeb některé z nich.

Ale vždy je praktičtější mít vyjednávací sílu desítek návštěvníků než jednotlivce. Proto nabízím zcela nezávaznou registraci viz formulář níže. Budu monitorovat situaci (jsem registrován přímo na oficiálním webu) a jakmile se objeví možnost rezervace vstupenek, budu vás kontaktovat a domluvíme se na reálné podobě vaší případné účasti.

Dle toho by rovněž vznikla podoba zájezdu, protože se může pohybovat od rychlé letecké výsadkové akce pouze na samotný třídenní turnaj až po např. týdenní autobusový zájezd spojený s hrou golfu na okolních italských hřištích.




    Najdete nás na sociálních sítích:
    Volba jazyka:
    crossmenumenu-circlecross-circle