Pilsner Urquell HCP Tour 2021 - konečné výsledky

40 turnajů letošní tour je za námi. Celkový vítězem se stává Patrik Zamazal, druhé místo obsadil Jan Kešner a třetí skončil Pavel Mach. Všem patří úleva na ročních členských příspěvcích pro rok 2022 dle propozic níže! Děkujeme plzeňskému Prazdroji za fantastické partnerství a už se těšíme na příští rok!

Konečné výsledky tour si můžete prohlédnout zde.

A takto se v roce 2021 hrálo:

Základní formát zůstává stejný, plánujeme 40 turnajů (včetně letních podvečerních pátků od června do září). Jako loni jsou začátky úterních turnajů od 16:00, na podzim pak dříve kvůli zkracování dnů. 

První tři z každého turnaje získávají produkty Pilsner Urquell a zároveň nové golfové míčky (1. místo – 5 míčků, 2. místo – 3 míčky, 3. místo – 1 míček). Startovné zůstává pouhých 150 Kč (+ případné 300 Kč zvýhodněné greenfee) a obsahuje neomezené množství vody do vlastní lahve a svačinu (ovoce nebo sušenka).

Celoroční Pilsner Urquell HCP Tour má tyto pravidla:

  • Vítěze celé tour vyhlašujeme dle zisku STB bodů, kdy počítáme 10 nejlepších výsledků dosažených během sezóny (40 turnajů), ostatní výsledky se škrtají. 
  • Každé 1. úterý v měsíci se bude zisk STB bodů násobit koeficientem 1,3(zaokrohlujeme na celé STB body).
  • Body navíc můžete získat díky vloženým soutěžím:
    • Za Nearest to pin na 2. jamce obdržíte body takto: nejblíže jamce - 3 body, 2. nejbližší - 2 body, 3. nejbližší - 1 bod!
    • Za Longest drive na 8. jamce vítěz dostane 2 body!
    Vítězové těchto soutěží obdrží bonifikaci za každý turnaj do celkového hodnocení, a to i v případě, že výsledek daného turnaje nakonec škrtají. Pokud turnaj nedokončí, bonifikaci neobdrží. Vložené soutěže jsou pro muže a ženy společné.
  • V případě rovnosti bodů na prvních třech místech po posledním turnaji v sezóně, rozhoduje rozstřel na 1. jamce v den konání posledního turnaje sezóny! 

A ceny pro celkové vítěze:

  1. 100% sleva na roční členský příspěvek na rok 2022 nebo hrací karta do Hořehled pro nečlena
  2. 50% sleva na roční členský příspěvek 2022 nebo voucher na 10 her pro nečlena
  3. 30% sleva na roční členský příspěvek 2022 nebo voucher na 5 her pro nečlena

Děkujeme partnerům a těšíme se na shledání na některém z našich turnajů!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle