Kokšínská tour 2022

Již jedenáctým rokem spojujeme naše největší a nejprestižnější turnaje do jednotné Kokšínské tour a nabízíme vám tak možnost bojovat nejen v samostatných turnajích, ale i o celkové hodnotné ceny.  

Součástí letošní “Kokšínské tour“ jsou tyto turnaje: Prezidentský pohár (22.5.), Hořehledská myš (12.6.), Hořehledský drive (přesunut na 24.7.) Hořehledský král a královna (7.8.) a Brdský pohár (21.8). Nabídka kategorií je tak velmi pestrá, na posledním turnaji tradičně vyhlásíme celkové vítěze!

Na sezónu 2022 se nám podařilo získat kvalitní sponzory a partnery, některé z Hořehled velmi dobře znáte. Přesto vám je krátce představíme:

  • GolfUK – Dodavatel našeho proshopu disponuje velmi širokou nabídkou golfového zboží, parádní cenovou politikou a bezkonkurenčním osobním přístupem.
  • Plzeňský Prazdroj – Celosvětově známý pivovar produkuje kromě piva Pilsner Urquell i Gambrinus nebo Velkopopovický Kozel. V nabídce má i cidery Kingswood nebo Frisco.
  • Coca Cola - Další celosvětový producent nealkoholických nápojů jen podtrhuje kvalitu naší tour.
  • Jenčík a dcery - Lihovar vedený po 4 generace jednou rodinou od roku 1878 dodává naší tour tvář tradice, kterou promítá i do svých výrobků z přírodních surovin.
  • CS Partners - Poskytuje komplexní právní služby s důrazem na profesionalitu a osobní přístup. 

Těmto i dalším partnerům děkujeme za fantastické ceny, o které budete letos bojovat – golfové pobyty po ČR, greenfee, golfové produkty, slevové poukázky, prémiové likéry, pivo, nealko nápoje,...

A jak se hodnotí v rámci tour? Systém je následující:

  • Protože má každý z major turnajů jiné kategorie a jiný způsob hry, budeme pro celkové hodnocení “Kokšínské tour“ ke každému turnaji evidovat ještě 2 kategorie:
    • HI 18–54 (respektive 36, viz níže) systémem Stableford. Do celkového pořadí budeme počítat čtyři nejlepší výsledky z pěti, takže pokud budete jednou chybět, nic se neděje.
    • HI 0–18 systémem Eklektik - ze všech kol odehraných v rámci celé tour (max 5 výsledků) se na dané jamce počítá nejlepší výsledek. Výsledkem bude virtuální scorekarta složená z vašich nejlepších výsledků na každé jamce. Pro umístění v celkovém pořadí kategorie Eklektik je nutno odehrát min. 4 turnaje, nicméně čím více turnajů hráč odehraje, tím má větší šanci na jednotlivých jamkách zahrát lepší výsledek.
  • Žebříček hráčů bude jednoduše vznikat podle počtu dosažených stablefordových bodů, respektive podle výsledků odevzdaných ve vašich scorekartách. Po každému turnaji ho budeme aktualizovat a zveřejňovat, takže každý bude vědět, jak si vede.
  • Z důvodu motivace ke zlepšování se u hráčů s HI vyšším než 36 se počítá HI 36.
  • Celkově se budou vyhlašovat první tři místa v každé kategorii.
  • O celkovém pořadí v rámci “Kokšínské tour“ při rovnosti bodů u prvních třech míst rozhoduje rozstřel hraný na 1. jamce v den konání posledního turnaje. Hráč je po celou tour veden v té kategorii, ve které se zúčastní svého prvního turnaje (i kdyby došlo ke změně HI).

Věříme, že i letošní ročník uvítáte s nadšením a že pro vás bude turnajové soutěžení mnohem zajímavější!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle