Osobní stránka golfisty

Pro sezónu 2022 připravuje Česká golfová federace několik novinek v oblasti digitalizace. Tou aktuální je spuštění „Osobní stránky golfisty“. Každý golfista, registrovaný v některém z členských subjektů ČGF, může přistupovat ke svým datům.

Vše je k dispozici na webové stránce https://golfista.cgf.cz, ale také v mobilní aplikaci ČGF. Vše jsme se snažili připravit jednoduše, přehledně a s vědomím toho, že v nejbližší budoucnosti přidáme nové funkcionality. 

První přihlášení představuje jednorázovou identifikaci hráče, s těmito povinnými údaji: 

  • registrační číslo (pokud jich má hráč více, tak kterékoli z nich) 
  • datumu narození 
  • první a třetí číslice za lomítkem rodného čísla 

Následně dostane uživatel možnost se trvale zaregistrovat – založit si uživatelský účet nebo pokračovat „jen“ s jednorázovým ověřením. Pouze uživatel „s účtem“ bude mít v budoucnu k dispozici všechny nové funkce. Zřízení účtu podléhá e-mailovému ověření. 

Osobní stránka golfisty nabízí aktuálně tři základní funkcionality: 

  • Moje členství – přehled členství v golfových klubech včetně jejich historie; možnost zobrazení, případně tisku osobního QR-kódu, který je například na Elektronické členské kartě; možnost zobrazení, případně tisku „Potvrzení o členství včetně HCP historie“ – důležité například pro účast v zahraničních turnajích. 
  • Můj HCP index – historie hráčova hendikepového indexu dle metodiky WHS; uživatel má možnost každý HCP záznam „rozkliknout“ a zobrazit detail příslušného výsledku. 
  • Moje turnaje – kompletní hráčova turnajová historie; přehled turnajů, do kterých je hráč aktuálně přihlášen s možností rychlého odhlášení; vyhledávání turnajů přes jednoduchý filtr s možností rychlého přihlášení. 

Výše uvedené má uživatel k dispozici i pro další „ověřené osoby“. Golfová hlava rodiny, tak může vše spravovat například pro svého partnera nebo děti. 

Samozřejmostí je responzivní zobrazení obsahu nového webu. Všechny funkce jsou ale k dispozici také v mobilní aplikaci ČGF (verze 1.8) na platformách Android a iOS.

Věříme, že Vám naše novinky zpříjemní golfový život. Hezkou hru! 

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle