Ryder Cup PGL vs Hořehledy - ZRUŠENO

S kamarády z Pošumavské golfové ligy zkusíme založit novou tradici - přátelské utkání celosvětově oblíbeným formátem Ryder Cupu. Ideální příležitost jak si užít den plný golfu s přáteli (nebo poznat nové) formátem, který dává každému možnost si hezky zahrát a zvítězit.

Kapitánem hořehledského týmu je pro rok 2022 Jirka Šimonek, za PGL vysílá do bojů hráče Pepa Majer. Týmové dvojice budeme sestavovat dle přihlášených a dorazivších hráčů a aktuální formy až na místě, takže doražte již v 8:00 - proběhne akreditace a vzájemné rozhecování:-). A jak tedy budeme hrát?

  1. devítka - Fourball - hraje dvojice proti dvojici, kdy vítězem jamky je ten tým, jehož hráč zaznamenal na dané jamce nejnižší výsledek.
  2. devítka - Foursome - hraje dvojice proti dvojici, kdy vítězem jamky je ten tým, který v součtu ran zaznamenal na jamce nižší výsledek. Hráči se tudíž na balonu střídají, navíc se střídají i v prvních odpalech na jamkách.
  3. devítka - Singly - hraje jednotlivec proti jednotlivci, kdy vítězem jamky je ten hráč, který na ní zaznamenal nižší výsledek.

Každý zápas tak může skončit vítězství jednoho z týmů, u singlu jednotlivých hráčů (1:0, 0:1) a nebo remízou (0,5:0,5). Celkové vítězství jednoho z týmů je pak dáno ziskem většího počtu bodů z jednotlivých zápasů. Pokud bude celkový výsledek zápasu nerozhodný, o vítězi rozhodne rozehrávka formou "náhlá smrt“ na jamkách číslo 1. a 2. ve formátu Fourball. Pokud se na úvodních dvou jamkách rozehrávky nerozhodne, pokračuje se formátem Foursome až do konečného rozhodnutí, postupně na jamkách 1.  2. a  5.

Na turnaj si vyhraďte celý den. Startovné se neplatí, zvýhodněné fee pro nečleny je 500 Kč. Chcete-li hrát za Hořehledy, hlaste se zde. Pokud chcete hrát za PGL, hlaste se Pepovi Majerovi. Hořehledští vezměte si prosím tmavá trika!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle