Parné zahájení Pinďa Cupu v Alfrédově

Letošní ročník tradičního Pinďa Cupu opět opět otevřel zahajovací turnaj v dobře známém Alfrédově, kde se v tropických vedrech utkalo 7 statečných hráčů. Všichni se navzdory prudkému slunci a startu v pravé poledne pustili do technické druhé devítky alfrédovského hřiště s vervou, a na výsledcích to rozhodně bylo vidět! 

Hned několik celkových umístění určil rozdíl jediné rány, a to včetně celkového vítěze! Tím se nakonec stal Andrej Bečvář, který za sebou nechal Péťu Sýkoru. Ten bude ještě dlouho zpytovat svědomí, kde mu utekla ta jedna rána, která ho od vítězství dělila! Podobné myšlenky mohou napadat i Natálku Čurhovou, která zase rozdílem jedné rány skončila na bramborové pozici a utekl jí pohár za třetí místo, který brala s výsledkem 64 ran Vanessa Karasová, ještě o jednu ránu navíc pak měl Jakub Žikeš, který skončil pátý. Kuba s Natálkou za sebou nechali své sourozence Vaška s Nellinkou, kteří si – také rozdílem jedné rány – nakonec rozdělili 6. a 7. místo. 

Všichni hráči však vyhráli už především tím, že se na hřišti nerozpustili a dotáhli hru až do konce! A my už se moc těšíme na další turnaj, potkáme se 1. srpna na akademii na Darovanském dvoře.

Celkové výsledky 1. turnaje:

  1. Andrej Bečvář – 56 ran - 14 bodů
  2. Petr Sýkora – 57 - 12 bodů
  3. Vanessa Karasová – 64 - 10 bodů
  4. Natálie Čurhová – 65 - 8 bodů
  5. Jakub Žikeš – 66 - 6 bodů
  6. Václav Žikeš – 70 - 4 body
  7. Nella Čurhová - 71 - 2 body
Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle