Perfektní Darová pro Pindi

Druhou zastávkou letošní Pinďa tour byla akademie na Darovanském dvoře. Čekal nás tam skvělý servis od místních – nachystaný stůl na ceny pro vítěze, ale i spousta míčků na rozcvičení a podložky speciálně pro nás. 

Bohužel předpověď počasí, která hlásila velká vedra v kombinaci s potenciální bouřkou, zřejmě vyplašila jak naše, tak místní borce a borkyně. Na startu se nám sešlo nakonec jen kvarteto golfistů, a bylo tak od začátku jasné, že bojovat se bude hlavně o to, kdo si vytáhne pomyslnou nejkratší sirku a odejde domů bez pozlaceného poháru. 

Dívčí flight vyrazil na boj s vyhřátým hřištěm jako první a donesl dva pěkné a vyrovnané výsledky. Kluci se nenechali zahanbit a napětí před samotným vyhlášením bylo velké. 

Bramboru si nakonec odnesl Petr Sýkora, když ho od „bedny“ dělila jedna jediná rána. Bronzovou příčku uhájila Nikol Šindelářová, na stříbro a zlato bylo už skóre bezpečně odskočené – Vanessa Karasová byla sice jen o 4 rány lepší, vítěz Andrej Bečvář obhájil první flek z Alfrédova, ale tentokrát s 9 ranami náskoku:

  1. Místo – Andrej Bečvář – 42 ran – 8 bodů
  2. Místo – Vanessa Karasová – 51 ran – 6 bodů
  3. Místo – Nikol Šindelářová – 55 ran – 4 body
  4. Místo – Petr Sýkora – 56 ran – 2 body

Pořadí po dvou odehraných turnajích:

  1. Andrej Bečvář – 22 bodů
  2. Vanessa Karasová – 16 bodů
  3. Petr Sýkora – 14 bodů
  4. Natálie Čurhová – 65 - 8 bodů
  5. Jakub Žikeš – 66 - 6 bodů
  6. Václav Žikeš – 70 - 4 body
  7. Nikol Šindelářová - 4 body
  8. Nella Čurhová - 71 - 2 body
Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle