Hořehledy vyslaly do světa 16 nových golfistů

Už čtvrtým rokem pro obyvatele jižního Plzeňska - Kokšíňáky - děláme golfové tréninky zdarma. S podporou nám nejbližších měst Spálené Poříčí, Blovice, Nezvěstice a Šťáhlavy a pod záštitou České golfové federace a projektu Bav se golfem jsme každou sobotu od 7. května do 28. srpna poctivě trénovali golfové odpaly, putty, příhry, pravidla, troubleshoty,… A nadšení našich sousedů nám každou sobotu vyráželo dech.

Během setkávání jsme se zaměřovali na veškeré atributy golfové hry, stejně jako na pravidla, pohyb po hřišti, chování i nepsanou etiku a etiketu. Bylo skutečně úžasné pozorovat, jak se první nesmělé pokusy mění v krásné ladné rány. Jak se tvoří nová přátelství, která se při hře na hřišti prohlubují. A jak se všichni poctivě a zdatně připravují na finále celé tréninkové snahy - Kokšíňáci Open 2022!

Turnaj v neděli 28. sprna na 9 jamek, který byl zároveň zkouškou na zisk zelené karty. Sraz byl v 8:30, takže první nedočkavci už za rozbřesku odpalovali míče do tmy drivingu. V 9 hodin se vyrazilo a z 16ti účastníků nakonec úspěšně složili zkoušku všichni. Společný oběd, rozdání pohárů i certifikátů proběhlo v restauraci Pod Kokšínem.

A my všem novým golfistům přejeme, ať jejich rány rozráží vzduch kýženým směrem a putty neomylně padají na dna jamek po celém širém golfovém světě! A všem našim partnerům moc děkujeme za podporu!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle