Mistrovské Hořehledy

Druhý víkend v září patří v kalendáři České golfové federace mistrovským utkáním v klubech. A nejinak tomu bylo i u nás v Hořehledech, kdy se do soubojů s předpovědí počasí a nástrahami hřiště pustilo 44 hráčů ve 4 kategoriích.

Narostlé roughy, dlouhá odpaliště a zapeklité PIN pozice stály v cestě Juniorům do 18ti let, Seniorům nad 60 let (obě kategorie hrané na STB body) a ženám i mužům v kategorii na rány. Oba dny přinesly nespočet nádherných ran a soubojů do posledního puttu. A užili jsme si to o to více, že navzdory předpokládanému trvalému dešti spadlo jen pár kapek.

V neděli jsme turnaj zpestřili vloženými soutěžemi. Nejpřesnějším hráčem se stal Petr Břečka, nejdelším mužem Tomáš Kempf a nejdelší ženou Danča Vaníková.

V kategorii seniorů obsadil třetí místo prezident klubu Karel Čelikovský. Druhé místo po sobotním vedení bral Pavel Mach a o pouhý jediný STB bod se seniorským mistrem stal Vašek Zeman.

V kategorii juniorů se na třetím místě umístil Honza Dubišár. Druhé místo vystřílel Lukáš Fučík ml. a nekompromisním stylem start cíl se juniorským mistrem stal Petr Juráš!

V dámské kategorii vybojovala třetí pozici Míša Kurková, druhé místo brala Radka Škrášková. Obhájkyně titulu Danča Vaníková se i letos stala mistryní v kategorii žen.

U mužů byly výsledky tradičně nejvyrovnanější a stupně vítězů nakonec dělily pouhé 2 rány. Místo třetí vystřílel náš trenér Mirek Šperl. Druhé loňský vítěz Tomáš Spousta a letošním mistrem v mužské kategorii se stal Tomáš Půlpán!

Podrobné výsledky naleznete na serveru ČGF. Tímto moc děkuji všem hráčům za fantastickou účast a parádní atmosféru a už teď se těším na další ročník!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle