ŘáHolec Memorial 2023 - 9. dubna

Stopu Jirky Holce najdete prakticky v každém kousku našeho areálu. Jsme moc rádi, že nám vzpomínku na něj každoročně pomáháte udržovat. A i letos spojíme to smutné s něčím pozitivním, záslužným - výtěžek celého turnaje půjde na podporu Samíka ze Spáleného Poříčí.

Letos počátkem prázdnin to budou dva roky, co nás opustil golfista, který byl s hořehledským areálem spojen tak úzce, jak jen to je možné. Jirka zastával pozici sportovně technického komisaře Golf Clubu Hořehledy, trénoval golfové nováčky, zařizoval dotační politiku resortu, spravoval členskou základnu. Ale šikovně a ochotně pomáhal i s technickými věcmi, nikdy pro něj nebyl problém přitlouct hřebík nebo umýt talíř při návalu v restauraci. A pořád nám tu moc chybí.

Samík je synem Michala a Kristýny, má sestru Julii a bráchu Sebastiana. Trpí extrémní lámavostí kostí a centrální poruchou zraku. Ve svých 6ti letech nedokáže sám chodit. Výdaje na rehabilitace jsou nemalé a protože je Samík obrovský bojovník, chceme ho za Golf Club Hořehledy podpořit a pomoci jeho rodině aspoň o malý kousek lépe vzdorovat nelehkému údělu, který je potkal.

Program dne:

  • Sraz v 9:00 na driving range, vzpomínkové zahájení
  • 9:30 - soutěž v Longest drive putterem (nechcete-li riskovat vlastní, rádi zapůjčíme) - 3 pokusy/ hráč
  • 10:30 - soutěž v Nearest to pin putterem na 9. jamce (100 m od greenu) - 3 pokusy/ hráč
  • 11:30 - drobné občerstvení na recepci
  • 12:00 start golfového turnaje na 18 jamek (hlásit se můžete zde)
  • cca 17:00 vyhlášení turnaje v restauraci Pod Kokšínem

Účast na doprovodných soutěžích není povinná, ale moc ji uvítáme. Samíkovi bude věnován veškerý výtěžek ze startovného a greenfee + dobrovolný příspěvek, který darují účastníci vložených soutěží.

Těšíme se na vás!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle