Hořehledy pomáhají

Před necelými dvěma lety nás všechny zastihla velmi smutná zpráva - Jirka Holec zemřel při autonehodě. Člověk, který byl 15 let u všeho, co se v hořehledském golfu událo, byl pryč. Ale vzpomínka na něj nemizí...

9. dubna 2023 se 43 hráčů sešlo na turnaji ŘáHolec Memorial, aby si Jirku připomněli a zároveň ve spojení s tím pomohli dobré věci. Samík ze Spáleného Poříčí trpí extrémní lámavostí kostí a centrální poruchou zraku. Ve svých 6ti letech nedokáže sám chodit a výdaje na rehabilitace jsou nemalé. Proto mu Golf Club Hořehledy věnuje celkem 30 000 Kč.

Den jsme zahájili společnou vzpomínkou a soutěžemi, které Jirka perfektně ovládal. Jako Mistr republiky v puttování dokázal s touto holí zázraky. A proto jsme mu vzdali hold v Longest drive putterem (vítěz Martin Kopčák, 137 m) a Nearest to pin putterem (vítěz Vašek Zeman z 80 m dokázal míček zastavit 2 m od jamky).

Po drobném občerstvení hráči odehráli 18ti jamkový turnaj, jehož vítězi se stali Hanka Steinbachová (HCP 36 - 54), Petr Juráš (HCP 18,1 - 35,9) a Láďa Holub (HCP 0 - 18), ostatní pořadí si můžete prohlédnout na serveru ČGF. Vítězi vložených soutěží se stali Dan Písař (Nearest to pin), Radka Škrášková (Longest drive žen) a Martin Kopčák (Longest drive mužů).

Děkujeme všem hořehledským hráčům za parádní účast a podporu dobré věci a Samíkovi přejeme jen to nejlepší do budoucího života. A Jirkovi díky za to, že na nás dává pozor! Za rok opět nazahranou...

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle