Pět statečných na Darové

Letošní Pinďa Cup, tradiční turnaj pro děti bez handicapu, začal na Darové v obtížných podmínkách. Ve velkém horku se na turnaj odvážilo dorazit jen 5 dětí… a 5 dospělých. 

Teploty přes 30 stupňů nelákaly zrovna k tomu zvednout se od vody, přes rameno hodit bag a procházet se pár hodin na přímém sluníčku. Navíc se podle předpovědi očekávaly odpoledne bouřky. Přesto před 12. hodinou dorazilo 5 odhodlaných hráčů. 

A dobře udělali. Počasí se nakonec celkem umoudřilo. Pofukoval mírný vítr a bouřka se nám úplně vyhnula. Na Darovanské akademii se navíc od loňského roku změnilo hřiště, místo 9 jamek už je jich jen 6, a tak si hráči hřiště obešli hned dvakrát. 

Na dvanácti jamkách nejméně ran nahrál Václav Žikeš, a to celkem 58. na druhém místě a nejlepší mezi holkama byla Naty Čurhová se 66 ranami. A pohár za 3. místo si odnesl David Tříska, který měl jen o jednu ránu víc. 

A hned příští pondělí se může pořadí výrazně změnit – sejdeme se v nevyzpytatelném Alfrédově, kde je zatím stříbrná Naty Čurhová na domácí půdě. 

Celkové výsledky 1. turnaje:

  1. Václav Žikeš - 58 ran - 10 bodů
  2. Naty Čurhová - 66 ran - 8 bodů
  3. David Tříska - 67 ran - 6 bodů
  4. Kryštof Krátký - 74 ran - 4 body
  5. Nelly Čurhová - 76 ran - 2 body

Akce je realizována s podporou České golfové federace, Plzeňského kraje, města Spálené Poříčí a společnosti ALBI CZ. Děkujeme moc za podporu!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle