Dívčí válka v Alfrédově

Pinďa Cup je v plném proudu, a přestože se již historicky odehrálo tolik turnajů, že už si ani nikdo z organizátorů pořádně nevzpomíná, o kolikátý ročník se jedná, letos v Alfrédově došlo k zajímavému poprvé. Poprvé bylo na startovní listině více holek než kluků!

Na terase v Alfrédově se sešlo celkem 8 golfistů, z toho pouze 3 kluci! Všichni hráči vyrazili v pravé poledne, jak je již dobrým zvykem, vstříc druhé devítce alfrédovského hřiště, a všichni se moc těšili na ikonickou osmnáctku s odpalem přes rybník. 

Počasí bylo téměř ideální, na nebe ani mráček a pofukoval lehký větřík, skvělé podmínky se tak odrazily i ve parádních výsledcích! Ten úplně nejlepší do klubovny donesl David Tříska, který tak porážku oplatil svým přemožitelům z Darové – Vaškovi Žikešovi a Naty Čurhové. 

Ta se dokonce musela utkat v rozstřelu o bronz! Stejný počet ran totiž nahrála nejen Viky Vonášková, ale i Natky vlastní ségra Nela. Ta nakonec nervy drásající rozstřel z dropzóny na osmnáctce za dohledu zhruba dvacítky fanoušků zvládla nejlépe. 

Výsledky 2. turnaje v Alfrédově:

  1. David Tříska – 52 ran - 16 bodů
  2. Václav Žikeš – 55 ran - 14 bodů
  3. Nela Čurhová – 61 ran - 12 bodů
  4. Naty Čurhová – 61 ran - 10 bodů
  5. Viktorie Vonášková – 61 ran - 8 bodů
  6. Anička Rusnoková – 64 ran - 6 bodů
  7. Adélka Vybíralová – 68 ran - 4 body
  8. Kryštof Krátký – 71 ran - 2 body

Celkové výsledky po turnajích v Darové a Alfrédově:

  1. Václav Žikeš - 24 bodů
  2. David Tříska - 22 bodů
  3. Naty Čurhová - 18 bodů
  4. Nelly Čurhová - 14 bodů
  5. Viky Vonášková - 8 bodů
  6. Kryštof Krátký - 6 bodů
  7. Anička Rusnoková - 6 bodů
  8. Adélka Vybíralová - 4 body

Akce je realizována s podporou České golfové federace, Plzeňského kraje, města Spálené Poříčí a společnosti ALBI CZ. Děkujeme moc za podporu!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle