Oslava 20. narozenin Golf Clubu Hořehledy

Upřímně - každému areálu na světě bych přál, abych jejich oslavy narozenin vypadaly jako ta naše. A především díky vám, členům Golf Clubu Hořehledy, jsem hrdý a pyšný na svou práci. Že mám kolem sebe tak úžasné lidi a přátele. Díky moc za to!

Z celého dne jsem poskládal krátké video:

Po vydatné snídani jsme si zahráli netradiční foursome trojic (sixsome), který byl navíc okořeněn speciálními vloženkami v duchu Pomsta greenkeepera. Nejúspěšnější trojicí byli Tomáš Spousta, David Švajcr a Tomáš Půlpán, na druhém místě skončili naši junioři v sestavě Petr Juráš, Dan Koudelka a Lukáš Fučík a třetí místo vybojoval rodina Čulákovic ve složení Roman, Blanka a Roman. Kompletní výsledky naleznete zde.

Už při návratu s hřiště na nás čekala spousta grilovaných dobrot, jejichž přísun se nezastavil po zbytek celého odpoledne. A nedlouho poté nám atmosféru plnou pohody podkreslila kapela Jazz in Deck.

A byl čas vrhnout se na hřeb celého dne - pokud o rychlostní rekord obehrání našeho golfového hřiště. Zvládli jsme 4 měřené pokusy, během kterých jsme se z času 11:47 dokázali vyšvihnout až k rekordní 9:29,55 - což je nový český rekord na obehrání 9ti jamkového golfového hřiště!

Ale zábava nekončila - pilo a jedlo se do hluboké noci, přišli drobné sázky a troubleshoty na recepci, soutěž Tref si svého manažera, atd.

Přátelé, na oslavě 25. narozenin zase nashledanou!

Akce je realizována s podporou České golfové federace, Plzeňského kraje a města Spálené Poříčí. Děkujeme moc za podporu!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle