Meziklubový turnaj Hořehledy vs Greensgate

V rámci prohlubování spolupráce v plzeňském regionu jsme 2. září uspořádali historicky první meziklubový zápas mezi juniory našich Hořehled a RGA Greensgate.

Tým ve složení Roman Čulák, Vaness Karasová, Julie Frisch, Petr Juráš, Jan a Pavel Dubišárovi, Andrej Bečvář, Dan Knoflíček a Dan Koudelka, byl pozván na hřiště do Dýšiné. Po rozehrání na drivingu jsme ve spolupráci s Janem Šedivcem nalosovali soupeřící čtveřice a dvojice. Hrál se 2x foursome a 5x single, vše formátem jamkovky. A šlo se na věc.

Hřiště Greensgate bylo jako vždy famózně připravené. Některé souboje byli celkem jednoznačné, jiné velmi vyrovnané. A byť se nám až na 18. green podařilo dotáhnout 3 soupeře, výsledek 6,5 : 0,5 hovoří jasně pro RGA Greensgate.

Následovala společná večeře, medaile pro vítěze a upomínková drobnost pro poražené. Moc děkujeme RGA Greensgate za pozvání a už se těšíme na příští rok, kde se jim pokusíme porážku u nás v Hořehledech vrátit!

Činnost hořehledské mládeže je realizována s podporou České golfové federace, Plzeňského kraje, města Spálené Poříčí. Děkujeme moc za podporu!

Najdete nás na sociálních sítích:
Volba jazyka:
crossmenumenu-circlecross-circle